Din hälsoguide för
kropp, sinne & själ

Inspire

Fråga våra experter

Cissi Williams Inspire Tidningen

Transformational coaching &

energimedicin

Det känns som att jag har växt ur mitt liv, men inte vågar ta steget framåt, så nu står jag och stampar på samma ställe, vilket är oerhört frustrerande. Inom mig finns en stark längtan efter att få komma bort från allt det ”vanliga”, och istället få vidga mina vyer. Det är bara det att jag inte vet vad jag ska göra; jag har ingen direkt plan, och det gör att det känns ännu mer ångestfyllt att bara lämna allt – jobb, bostad och vänner. Samtidigt känns det som att jag sakta dör inombords när jag inte bejakar den här inre längtan. Hur kan jag finna modet att våga ta språnget?

Läs artikeln…

WEBBSHOP


I webbshopen kan du köpa och ladda ner Inspires MP3-filer med meditationer.
Till webbshopen...

Inspiration för att utöka

välbefinnandet i din

Upp